Ste gágaji, táraji a pre mňa prďúsi!

9. februára 2017, martincko, Nezaradené

Možno tak by zareagoval V. Mečiar na včerajšiu tlačovku koaličnej rady, v ktorej HZDS skvelo nahradil B. Bugár majúci rovnakú záľubu v kšeftovaní s pozemkami, ako HZDS.
Ešte sa žiada dodať vyjadrenie bývalého generálneho prokurátora D. Trnku o pregrciavaní v politike, zlepenecká koaličná rada je kompletná. Keď na včerajšiu tlačovku tento dlhodobo pregrciavajúci sa zlepenec predstúpil pred novinárov a začal rozprávať a navzájom sa častovať lichôtkami, vyzeralo to, ako keby sa práve vrátili nie z koaličnej rady, ale z nejakého pánskeho klubu a už – už sa zdalo, že okrem olizovania výložiek, sa začnú olizovať aj navzájom. V tejto chvíli sme si spomenuli na skôr menovaného V. Mečiara a jeho vilu Elektru, z ktorej chcel niekedy rozohnený R. Fico mať materskú škôlku. Bolo by zaujímavé vedieť na čom stroskotalo jeho želanie, lebo deti, ktorým to sľuboval sú dnes už dospelí a vila slúži naďalej nie deťom, ale tomu istému pánovi. Tomuto triumvirátu nestačí, že svojou neschopnosťou spôsobili občanom toľko zbytočných starosti, že kým oni sa v politike pregrciavajú, tak mnohým z toho, čo predvádzajú sa dvíha žalúdok a spôsobuje tráviace ťažkosti. Zahľadenosť do seba a svojich kšeftov spôsobilo, že Slovensko zažíva nebývalý chaos, občania stále nevedia, či faktúry podľa vzoru premiéra trhať, či platiť a koľko majú platiť. Chváliť sa, že ceny ostanú ako v roku 2016 je absurdné, lebo už v minulom roku občania platili za energie najviac v Európe, aj keď najmenej zarábali. Záľuba v stavaní atómovej elektrárne v Mochovciach ma za následok, že táto hračka bude patriť medzi najdrahšie na svete a už teraz je zrejme, že ju dokončia podobne ako diaľnicu do Košíc. Včerajší pregrciavaci deň úspešne zakončil na TA3 odgrciavajúci Holjenčík, ktorý sa snažil pseudoagumentami oklamať divákov. Občanov nezaujímajú táraniny ani politikov, ani URSA, ich zaujíma, cena na faktúre. Je viac ako isté, že nebyť Rumunov, iniciatívy primátora Rimavskej Soboty, ďalších primátorov a starostov, tak by potichučky z nás ďalej drali kožu. Je zvláštne, že pán redaktor Bielik sa na pána Holjenčíka nepripravil tak, ako sa na objektívneho redaktora patrí a zmieneného pána neugriloval lepšie ako kurča.
Ak by ho bol dostal pod ruky za tie svinstvá, ktoré spôsobil občanom riadne podkutý novinár, tak pán Holjenčík by sa zo štúdia vypotácal v mrákotách a nie ako včera, keď bol len troška spotený.