Založ si blog

Premiér sa zastal pár futbalistov, no milióny Slovákov má „v paži“!

Nespravodlivosť, ktorú pociťovali milióny futbalových fanúšikov na Slovensku, keď naši sokolici nepostúpili do semifinále na ME v Poľsku, hneď využil premiér na svoju propagandu a pocit nespravodlivosti si vylial listom až u predsedu UEFA, aby tak demonštroval túžbu po spravodlivosti.

Zastal sa futbalistov, čo je OK, ale čo my ostatní, ktorí žijeme v nespravodlivom štáte, ktorý spravuje premiér a jeho družina? Nás sa nezastane nikto, napriek tomu, že milióny Slovákov nemajú ten pocit, že žijú v slušne spravovanej krajine a pritom ten, ktorý píše list na UEFA, má najväčšiu zásluhu na tom, ako  Slovensko funguje.  Spevák Ľubo Virág vo svojej piesni spieva,-  chudobného zavrú za kúsok dreva a bohatí, ktorí rozkrádajú Slovensko sú beztrestní. –  Čo si o spravodlivosti majú myslieť ľudia, ktorí doteraz márne čakajú na sľubovanú spravodlivosť o ich odškodnení, ktorú im sľuboval R. Fico, ako sa majú pozerať na spravodlivosť chudobní ľudia, ktorí čelia  exekúciám a na ich nešťastí zarába aj štát 20% DPH, ktorý sa tvári, že je sociálny, ale toleruje fakt, že z dlhu 1,70 eur sa stane dlh a exekúcia niekoľko tisícová? Títo ľudia si nezaslúžia, aby sa ich niekto zastal a urobil opatrenia, aby mohli začať dôstojne žiť? Akú spravodlivosť pociťujú tisíce našich žien, slobodných matiek, ktoré musia utekať z krajiny, aby uživili svoje rodiny? Anglicko, ktoré premiér nedávno tvrdo kritizoval, zabezpečuje pre rodiny s deťmi týždenný prídavok na dieťa vo výške 60 libier a raz za mesiac ešte + 80 libier. Pociťujú spravodlivosť aj naše deti, keď mesačný prídavok na dieťa na Slovensku je niečo vyše 20 EUR? Čo hovoria na spravodlivosť tisíce príbuzných, ktorí sa musia rozlúčiť so svojimi blízkymi len preto, že naše zdravotníctvo neuveriteľným spôsobom drancuje „ náš človek“! Kde sú tie dokončené diaľnice a cesty, čo majú povedať milióny šoférov na takúto spravodlivosť? Propaganda je našim mocným prednejšia, ako slušné spravovanie krajiny.

PREČO????

Ruka ruku myje, aj vo vodárňach?

28.07.2017

Neuveriteľné šťastie majú obyvatelia východného Slovenska, že ich vodárenskú spoločnosť vedie podnikateľský génius, preto už mnohí sa v nádeji otáčajú k svojim vodovodným kohútikom, kedy z nich potečie aj živá voda. Až tak vysoko mnohí vidia schopnosti pána riaditeľa, pre ktorého nie je nič nemožné. Ak by Slovensko bola normálne fungujúca krajina, alebo [...]

Dobrú chuť Slovensko!

21.07.2017

Všetci tí, ktorí niekedy chovali doma prasatá, alebo iné domáce zvieratá vedia, že každý odpad, ktorý pochádzal z nezjedených obedov končil vo válove pre prasatá. Podobným spôsobom, keď nie horším, sa k Slovensku chová jadro Európy, po ktorom tak piští srdce nášho premiéra, lebo nás považujú za menejcenných, ktorým sa dá do obrazného válova hodiť čokoľvek, [...]

Akú daň nám ešte vymyslia dokonalí, charakterní a slušní?

28.06.2017

Dokonalí sociálni demokrati, charakterní, ktorí sa idú pre charakter roztrhať a slušní, odborní a hrdí sa namiesto riadneho spravovania krajiny sa venujú daniam, aby ešte viac ožobráčili Slovensko. Títo vládni zlepenci považujú slovenský národ za svoju hračku, s ktorou si môžu robiť čo chcú, môžu národ kedykoľvek poopľúvať, zosmiešniť a dokonca [...]

znásilnenie. násilie, týraná žena,

Amnesty: Situácia v oblasti ľudských práv na Slovensku sa v roku 2023 nezlepšila

24.04.2024 09:14

Slovensko ani v minulom roku neratifikovalo Istanbulský dohovor.

nevidiaci, Levoča

Nevidiaci v dnešnom svete: ohrozuje nás čoraz viac nástrah a prekážok

24.04.2024 09:00

Zrakovo postihnutí vyzývajú projektantov a investorov verejných projektov, aby sa na svoje diela dívali aj z pohľadu ľudí bez zraku.

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00, aktualizované: 08:59

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 93599x
Priemerná čítanosť článkov: 2463x

Autor blogu

Kategórie