Založ si blog

Prečo premiér z 1. Májovej tribúny srdečne nepozdravil aj 670 000 extrémne chudobných Slovákov? !

Tohtoročné oslavy 1. mája v réžii vládneho SMERU sa niesli v duchu oslavných hesiel a z tribúny nám mávali a srdečne pozdravovali najvyšší  predstavitelia štátu. Pozvážaní dôchodcovia sa okrem iného dozvedeli, že práca cez sviatky a nedele bude odmenená 100 % príplatkom a čo je najviac potešiteľné, tak je správa, že tí ktorí pracujú v noci, budú mať tiež príplatky. Pri slovách premiéra o nočných príplatkoch  sa určite najviac zaradovali najmä protislovenské prostitútky, ktoré ako je známe, pracujú zväčša v noci. Premiér vo svojich srdečných pozdravoch pozdravoval kde, koho a nezabudol dokonca ani na rodinných príslušníkov. Jeho emócie z osláv boli zrejme také silné, že na niektorých v svojich srdečných pozdravoch úplne zabudol, preto by sme si dovolili aspoň niektorých pripomenúť.

Ide najmä

  • o 670 000 Slovákov, ktorí žijú v neuveriteľnom nedostatku, mnohí bez energií v domácnostiach  sa stali vinou systému, ktorý reprezentuje vládny SMER a všetky doterajšie vlády, tak extrémne chudobnými, že podľa nového zákona o extrémizme môžu mať zato opletačky so zákonom.

 

  • Srdečne pozdravovaní neboli ani milióny ľudí, ktorí čelia exekúciám a sú možno ešte chudobnejší, ako 670 000 štatisticky chudobných a ich osud je doslova hrôzostrašný, lebo mnohí sú v núdzi aj pre 100 EUR dlh, ktorý sa zákonnými cestami prijatými v parlamente a podpisované prezidentom, predsedom vlády a parlamentu vyšplhá aj na dlh niekoľko tisícový a štát, ktorý hrdo oslavuje 1. Máj sa na chudobe priživuje aj 20% DPH.

 

  • tisíce robotníkov a žien, ktorí pracujú za slovenské žobrácke mzdy, tých nebolo potrebné srdečne pozdravovať?

 

  • sú tu aj ďalšie tisíce Slovákov, ktorí utekajú z vlasti, ako napríklad utečenci z vojnovej krajiny, len preto, že Sviatok práce sa okázalo oslavuje, ale systém nie je schopný poskytnúť takú prácu, ktorá by zabezpečila dôstojný život.

 

Ale na Slovensku existuje aj skupina ľudí, ktorú sme mohli vidieť aj na 1. Májovej tribúne, ktorá môže s radosťou a hrdosťou  kričať nech žije 1. Máj!

 

 

Sú to najmä

 

  • ľudia, ktorí sa volajú „náš človek“ a nájdeme ich všade tam, kde sa delia štátne zákazky, tam kde sa prideľujú eurofondy, kde sa rozdeľujú lukratívne fleky a kde sa môže kšeftovať. Ale čo je najviac cynické, že sa nehanbia kšeftovať na našom zdraví, preto tisíce Slovákov predčasne zomiera, týmto kšeftárom so Slovenskom nezáleží na našej budúcnosti a dovoľujú si neuveriteľným spôsobom drancovať naše lesy a ničiť prírodu.  Náš človek si to môže dovoliť, lebo ho kryje prokuratúra, polícia a súdy.

Je to len zlomok z toho,  čo nám ponúka súčasný stav Slovenska. Kto vie, čo si o nás myslia tí, ktorí nám tak srdečne mávajú z 1. Májových tribún, ale vyzerá to tak, že sme pre nich pekní idioti, lebo keby sme neboli, tak ich z tej tribúny ženieme kade ľahšie!!

Ruka ruku myje, aj vo vodárňach?

28.07.2017

Neuveriteľné šťastie majú obyvatelia východného Slovenska, že ich vodárenskú spoločnosť vedie podnikateľský génius, preto už mnohí sa v nádeji otáčajú k svojim vodovodným kohútikom, kedy z nich potečie aj živá voda. Až tak vysoko mnohí vidia schopnosti pána riaditeľa, pre ktorého nie je nič nemožné. Ak by Slovensko bola normálne fungujúca krajina, alebo [...]

Dobrú chuť Slovensko!

21.07.2017

Všetci tí, ktorí niekedy chovali doma prasatá, alebo iné domáce zvieratá vedia, že každý odpad, ktorý pochádzal z nezjedených obedov končil vo válove pre prasatá. Podobným spôsobom, keď nie horším, sa k Slovensku chová jadro Európy, po ktorom tak piští srdce nášho premiéra, lebo nás považujú za menejcenných, ktorým sa dá do obrazného válova hodiť čokoľvek, [...]

Premiér sa zastal pár futbalistov, no milióny Slovákov má „v paži“!

03.07.2017

Nespravodlivosť, ktorú pociťovali milióny futbalových fanúšikov na Slovensku, keď naši sokolici nepostúpili do semifinále na ME v Poľsku, hneď využil premiér na svoju propagandu a pocit nespravodlivosti si vylial listom až u predsedu UEFA, aby tak demonštroval túžbu po spravodlivosti. Zastal sa futbalistov, čo je OK, ale čo my ostatní, ktorí žijeme v nespravodlivom [...]

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 93408x
Priemerná čítanosť článkov: 2458x

Autor blogu

Kategórie