Založ si blog

Môže nás trafiť šľak!

Z toho, čo nám dennodenne prinášajú na stôl ľudia, ktorí pôsobia v politike

  • v Paríži na protikorupčnej konferencii, ktorú zastrešuje EÚ reční slovenský premiér, ktorého krajina patrí k najviac skorumpovaným na svete.

 

 

 

  • za tento bláznivý protikorupčný prejav mu hrozilo, že pár divákov bolo nadšených až tak, že chceli organizovať mexické vlny, aké si pamätáme z MS vo futbale.

 

 

  • ministerka pôdohospodárstva p. Matečná pri kauze pokazeného mäsa začne vyplakávať, že sa s tým nedá nič robiť, lebo nemá dostatok prostriedkov na viac kontrolórov, možno aj jej pričinením si zvykneme jesť pokazené mäso až tak, že z normálneho nám bude zle.

 

 

 

 

  • Bugár sa vstupom do zlepenca stal najväčší odborník a vizionár nie len na pozemky, ale na všetko a poráža aj niekdajšiu Mečiarovu poradkyňu.

 

  • pre parlament sa stali Mečiarove amnestie, ako námet na znovuzavedenie morálky do našej spoločnosti, ale rozkrádanie Slovenska, divoká privatizácia zrejme podľa nich spĺňajú všetky morálne kritéria.

 

 

  • predseda parlamentu sa na nás kuká z prvej strany rôznych časopisov, ako keby bol produkt trápnej farmy a nie ústavný činiteľ

 

Čo z týchto pár príkladov toho, ako funguje naša politika je na šľak trafenie, nechávame na individuálnom výbere čitateľov.

Ruka ruku myje, aj vo vodárňach?

28.07.2017

Neuveriteľné šťastie majú obyvatelia východného Slovenska, že ich vodárenskú spoločnosť vedie podnikateľský génius, preto už mnohí sa v nádeji otáčajú k svojim vodovodným kohútikom, kedy z nich potečie aj živá voda. Až tak vysoko mnohí vidia schopnosti pána riaditeľa, pre ktorého nie je nič nemožné. Ak by Slovensko bola normálne fungujúca krajina, alebo [...]

Dobrú chuť Slovensko!

21.07.2017

Všetci tí, ktorí niekedy chovali doma prasatá, alebo iné domáce zvieratá vedia, že každý odpad, ktorý pochádzal z nezjedených obedov končil vo válove pre prasatá. Podobným spôsobom, keď nie horším, sa k Slovensku chová jadro Európy, po ktorom tak piští srdce nášho premiéra, lebo nás považujú za menejcenných, ktorým sa dá do obrazného válova hodiť čokoľvek, [...]

Premiér sa zastal pár futbalistov, no milióny Slovákov má „v paži“!

03.07.2017

Nespravodlivosť, ktorú pociťovali milióny futbalových fanúšikov na Slovensku, keď naši sokolici nepostúpili do semifinále na ME v Poľsku, hneď využil premiér na svoju propagandu a pocit nespravodlivosti si vylial listom až u predsedu UEFA, aby tak demonštroval túžbu po spravodlivosti. Zastal sa futbalistov, čo je OK, ale čo my ostatní, ktorí žijeme v nespravodlivom [...]

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

Francúzsko, hasiči, požiar

V Maďarsku zomrela jedna osoba pri požiari v domove dôchodcov

28.03.2024 11:17

Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo fajčenie v posteli, vyšetrovanie však ešte prebieha.

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 93403x
Priemerná čítanosť článkov: 2458x

Autor blogu

Kategórie