Založ si blog

Korupciu hláste premiérovi, alebo bútľavej vŕbe! !

Ako za ďalšie kabaretné číslo môžeme považovať nabádanie premiéra, aby občania nahlasovali korupciu na Úrad vlády, alebo priamo premiérovi.

My však doteraz nevieme, aká bola úspešná jeho podobná výzva spred niekoľkých rokov, koľko bolo nahlásení a s akým úspechom. Tak preto nevieme o akú korupciu premiérovi ide, či mal na mysli korupciu miliónov, či len takú, keď strčíme do vrecka sestričke tabuľku čokolády, alebo balíček kávy. Ak by premiérovi išlo o milióny, tak by tu medzi občanmi ťažko uspel, lebo 80% Slovákov žije z ruky do úst a tí nemajú milióny na korumpovanie. Tie milióny sa pán premiér pohybujú na najvyšších poschodiach politiky, vy o nich určite viete, len nás chcete oklamať, aby sme sa navzájom udávali pre drobné. Zneužívanie postavenia na vlastné obohacovanie máte vo svojom okolí viac ako dosť. Vaši ľudia platia milióny za rôzne rady, právnické služby, tak ako to urobil primátor z Michaloviec, ktorý je tiež z vášho košiara a za radu, ktorú si môže strčiť za klobúk  je ochotný platiť státisíce EUR, samozrejme nie zo svojho. Ak má byť z jeho strany dodržaný scenár o percentách, ktorými vo svojich vyhláseniach rád operujete, tak je zrejme, že vaša ovca z košiara Michaloviec sa riadne napakovala. Primátorská ovečka z Michaloviec nie je jediná v tom vašom sociálnom košiari, ktorá sa správa podobne. Keď sa dobre poobzeráte tak takých ovečiek nájdete všade tam, kam ste nominovali ľudí, nie na základe odborných vedomosti, ale na základe straníckych legitimácii a tí svoju úlohu pochopili tak, že s funkciou im bolo delegované právo na beztrestné drancovanie Slovenska. Ak by ste s tou korupciou mysleli úprimne, tak veľmi veľa vašich ovečiek by teraz boli v inom košiari, v takom, aký je  v Rumunsku. Nechcite od nás, aby sme sa miešali  do vašich ovečiek, vy určite máte viac informácii na to, aby ste s nimi urobili poriadok. Ale ďalšie vaše vyjadrenie, že – mimoriadne sme zúžili priestor na korupciu –  nedáva nádej, že to myslíte s tou korupciou vážne. To mimoriadne zúženie na korupciu je myslené asi tak,  že len úzka zúžená skupina ľudí s politickým krytím sa môže zúčastňovať na hostine s názvom korupcia, môžu si byť istí, že do tejto úzkej skupiny nikto nepozvaný neprenikne a korupcia môže ďalej slobodne a beztrestne prekvitať. Poľnohospodárska platobná agentúra už začala za milióny zbierať suché konáre v lese, vysádzať stromy a nové bútľavé vŕby, aby si občan mohol vybrať slobodne vŕbu a do nej nahlásiť korupciu. Včerajšia tlačová beseda prezidentského kandidáta a primátora Rimavskej Soboty pána Jozefa Šimka dala odpoveď aj na to, aké dôsledky prináša korupcia chudobnému Slovensku.

Veríme, že k primátorovi Šimkovi sa pridajú aj iní statoční primátori a starostovia a v neposlednom rade i nespokojní občania.

Ruka ruku myje, aj vo vodárňach?

28.07.2017

Neuveriteľné šťastie majú obyvatelia východného Slovenska, že ich vodárenskú spoločnosť vedie podnikateľský génius, preto už mnohí sa v nádeji otáčajú k svojim vodovodným kohútikom, kedy z nich potečie aj živá voda. Až tak vysoko mnohí vidia schopnosti pána riaditeľa, pre ktorého nie je nič nemožné. Ak by Slovensko bola normálne fungujúca krajina, alebo [...]

Dobrú chuť Slovensko!

21.07.2017

Všetci tí, ktorí niekedy chovali doma prasatá, alebo iné domáce zvieratá vedia, že každý odpad, ktorý pochádzal z nezjedených obedov končil vo válove pre prasatá. Podobným spôsobom, keď nie horším, sa k Slovensku chová jadro Európy, po ktorom tak piští srdce nášho premiéra, lebo nás považujú za menejcenných, ktorým sa dá do obrazného válova hodiť čokoľvek, [...]

Premiér sa zastal pár futbalistov, no milióny Slovákov má „v paži“!

03.07.2017

Nespravodlivosť, ktorú pociťovali milióny futbalových fanúšikov na Slovensku, keď naši sokolici nepostúpili do semifinále na ME v Poľsku, hneď využil premiér na svoju propagandu a pocit nespravodlivosti si vylial listom až u predsedu UEFA, aby tak demonštroval túžbu po spravodlivosti. Zastal sa futbalistov, čo je OK, ale čo my ostatní, ktorí žijeme v nespravodlivom [...]

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 93558x
Priemerná čítanosť článkov: 2462x

Autor blogu

Kategórie